Lady Gaga, Taylor Swift ja Miley Cyrus kehottavat fanejaan eristäytymään: ”Täytyy tehdä uhrauksia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisiä ympäri maailmaa on kehotettu eristäytymään sosiaalisesti, jotta koronaviruksen leviämistä voitaisiin hankaloittaa. Nyt joukko poptähtiä on sosiaalisessa mediassa kehottanut fanejaan ottamaan ohjeet tosissaan ja muistamaan huolehtia myös muiden hyvinvoinnista.

– Nyt on aika perua suunnitelmat ja eristäytyä mahdollisimman paljon. Älä oleta ettet voi tartuttaa tautia vanhoille tai heikoille ihmisille vaikka et tuntisi oloasi sairaaksi. Tämä on pelottavaa aikaa mutta meidän täytyy tehdä nyt uhrauksia, Taylor Swift kirjoitti.

– Suosittelen hyväksymään sen, että tunnemme olomme välillä voimattomaksi. Voimme kuitenkin paikata sen tilan hyvyydellä ja olla osa maailmanlaajuisen ongelman ratkaisua. Silloin me olemme kontrollissa, Lady Gaga rohkaisi.

– Kukaan ei tarvitse kaupan jokaista keittoa. Mitä enemmän hamstraamme, sitä kalliimmaksi ja harvalukuisammaksi välttämättömyyksistä tulee ja monet jäävät niitä ilman. Tämä on hyvää aikaa harjoitella itsehillintää, Miley Cyrus totesi.