Niall Horan laulaa sydänsuruista: ”En osaa kommunikoida parisuhteissa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut poppari Niall Horan yllätti fanit soolomateriaalillaan julkaistessaan muutama vuosi sitten ensimmäisen This Town -nimisen kappaleensa. Nyt tähti julkaisi jo hänen paljon odotetun toisen albuminsa.

Niall Horan julkaisi viime viikolla Heartbreak Weather -nimeä kantavan toisen pitkäsoittonsa. Mies on saanut paljon näkyvyyttä, mainetta ja mammonaa, mutta hän kertoi Fault-lehden haastattelussa pitävänsä itseään yhä kuitenkin ihan tavallisena nuorena miehenä kuin ennenkin. Poptähti ei ole edelleenkään antanut maineen nousta hänen päähänsä.

Mies kertoi, että sydänsurut toimivat hyvänä inspiraation lähteenä moniin teksteihin. 26-vuotias Niall Horan paljasti, että hän on parisuhteissaan hyvin huono kommunikoimaan kumppanilleen omista tunteistaan. Hän ei kuitenkaan halua padota niitä, minkä vuoksi hän purkaakin kaiken aina tekemäänsä musiikkiin. Toisinaan se voi kuitenkin tapahtua liian myöhään, jolloin parisuhde on voinut jo ajelehtia karikkoon.

https://www.instagram.com/p/B9qNzywnw0K/