Paris Hiltonista on kuvattiin dokumentti: ”Tällainen olen oikeasti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonista on kuvattu kaikessa hiljaisuudessa dokumenttia noin vuoden ajan. Hilton haluaa näyttää faneilleen millainen hän oikeasti on ihmisenä ja päästää heidät näkemään kulissien taakse millaista hänen elämänsä on.

Paris Hilton on jo aiemmin paljastanut esittäneensä tarkoituksella bimbon roolia Simple Life -realitysarjassaan. YouTubessa maaliskuussa julkaistavassa dokumentissa Hilton haluaa kuitenkin esitellä todellisen itsensä bisnesnaisena ja esiintyjänä. Hiltonin mukaan dokumentti on täysin erilainen kuin mitään mitä hän on koskaan aiemmin tehnyt.

Paris Hilton kertoo puhuvansa dokumentissa vaikeista asioista, joista hän ei ole ikinä aiemmin julkisuudessa puhunut. Dokumentissa kuullaan naisen mukaan totuus hänen koko elämästään ja kaikesta mitä hänelle on tapahtunut.