Kylie Jenner rasvaa vartaloaan – kehottaa suojautumaan auringolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreelta videolta.

Kylie Jenner julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia ja videon, jossa nainen esittelee upeaa vartaloaan bikineissä. Videolla Kylie Jenner on ulkona ottamassa aurinkoa ja esitteleekin seuraajilleen miten hän levittää vartalolleen aurinkorasvaa.

Videolla Kylie Jenner poseeraa kameralle eri kuvakulmista ja suihkuttaa aurinkorasvaa iholleen. Kuvatekstissä nainen kehottaa seuraajiaankin käyttämään suojakerrointa ihollaan astuessaan ulos. Oikeaoppisesti rasva tulisi tosin levittää iholle jo ennen auringolle altistumista, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

View this post on Instagram

wear your sunscreen

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

🤎🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on