Miehet paljastivat – tämä saa heidät itkemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisiin verrattuna miehet itkevät luultavasti hieman vähemmän ja harvemmin. Tietyissä tilanteissa kuitenkin myös miesten kyynelhanat aukeavat niin, että hekään eivät pysty pidättelemään itkuaan.

Nyt Glamour-lehti kysyi miehiltä mikä heidät saa itkemään. YouTube-videolla pojat, aikuiset miehet ja vanhukset aina viidestä ikävuodesta ylöspäin kertovat mikä heidät saa itkemään. Kuten arvata saattaakin, itkun aiheet vaihtelevat melkoisen paljon.

Pikkupojat kertoivat, että heitä itkettää jos äiti itkee, kun heille ollaan vihaisia ja kun he näkevät elokuvissa jotakin surullista tapahtuvan. Vanhemmiten sydänsurut, kuolema ja stressi saavat miehet itkemään. Vanhuksia itkettivät lapset ja läheisten menettäminen. Kaikista vastauksista kävi ilmi, että romanttiset ja surulliset elokuvat onnistuivat koskettamaan kaikenikäisiä niin paljon, että henkilöt pikkupojista vaareihin saakka liikuttuvat kyyneliin asti.