Yritä pitää mieli positiivisena – tässä 9 keinoa

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen jyllätessä ihmisiä suositellaan pysymään kotonaan ja välttämään turhia sosiaalisia tilanteita muiden kanssa. Osa ihmisistä voi pitää tätä tilaisuutena viettää laatuaikaa oman perheen kanssa, mutta osa ihmisistä voi näinä hetkinä kokea ahdistusta ja pelkoa vallitsevan tilanteen ja epätietoisuuden vuoksi.

Ihmisen mieli on voimakas ja liika stressi kehossa voi viedä yöunet, mikä huonontaa vastustuskykyä entisestään juuri tällaisena aikana kun immuniteetin tulisi olla vahvimmillaan. Poosh-sivusto julkaisi listan hyvistä keinoista, joiden avulla omaan päivään voi lisätä hyvää mieltä pienillä teoilla ja ajatuksilla.

1. Soita ystävillesi ja perheellesi

2. Käy kävelyllä

3. Muista hengittää syvään ja rauhoittua

4. Tee jotakin hyvää toiselle

5. Pidä mielessä jokin positiivinen ajatus tai aforismi

6. Älä mieti pahimpia mahdollisia skenaarioita

7. Listaa asioita, joista olet kiitollinen

8. Tallenna puhelimeesi kuvia, jotka tekevät sinut iloiseksi

9. Kuuntele hyvää musiikkia