Etäkoulun hulvaton seuraus Kangasalla: ”Kalsari-iskä syöpynyt verkkokalvoille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen koulut on parhaillaan siirretty etäopetukseen joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Kotona opiskeleminen onnistuu nykyisin mainiosti, sillä teknologia antaa siihen monipuoliset mahdollisuudet. Joskus esimerkiksi helpot videoyhteydet tuottavat myös odottamattomia seurauksia, kun vanhemmat eivät huomaa videoyhteyden olevan parhaillaan käynnissä.

Twitterissä leviää parhaillaan Kangasalla toimivan Pikkolan koulun rehtori Marianne Liimataisen viesti lasten vanhemmille. Siinä pyydetään, että isät pukisivat jatkossa housut jalkaansa silloin, kun lapsi etäopiskelee. Eräässä videoyhteydessä oli nimittäin näkynyt jotain muutakin kuin oli odotettu.

– Hei, meidän koulun oppilaiden isät! Henkilökunnalta tuli toive, että vois laittaa housut jalkaan, kun viuhahtelette taustalla. Yksi kalsari-iskä syöpynyt verkkokalvoille, Marianne Liimatainen kirjoittaa Twitterissä.