Kate Hudson paljasti onnistumisensa avaimet – näin pudotti raskauskilot

Fitness Lifestyle Terveys · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nyt 40-vuotias tähti on keskittynyt kuitenkin näyttelemisen sijaan perheeseensä ja yritystensä kasvattamiseen.

Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15 ja 8 -vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kate Hudson kertoi Women’s Health -sivuston haastattelussa, että viimeisimmän raskautensa jälkeen kilot eivät lähteneetkään karisemaan niin helposti kuin aiemmin.

Hudson kertoi, että hänellä ei ole ollut niin paljon aikaa kuntoilemiseen, minkä vuoksi hänen on täytynyt tarkkailla enemmän ruokavaliotaan. Näyttelijätär paljasti syövänsä lähinnä kasvispitoista ruokaa viisi kertaa päivässä.

Kate Hudson kertoi myös pitävänsä nykyään enemmän huolta siitä, että annoskoot pysyvät maltillisen kokoisina. Naisen ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia ja kasvismehuja, proteiinipirtelöitä, kauraa ja kananmunia. Satunnaisesti Hudson kuitenkin lisää ateriaansa jonkin eläinkunnan proteiininlähteen, joka voi olla esimerkiksi kanaa, kalaa tai lihaa.