Presley Gerber huijasi fanejaan toisella kasvotatuoinnilla – paljastuikin aivan muuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberin poika Presley Gerber on lähtenyt tavoittelemaan mallin uraa. Toinen lapsista, Kaia Gerber, on jo ehtinyt saamaan mallialalla hieman jalansijaa ja esiintynyt jo monilla näytöslavoilla ja lehtien palstoilla. Viime aikoina Presley on kuitenkin ihmetyttänyt sekä perhettään että seuraajiaan ottamillaan kasvotatuoinneilla.

Presley Gerber tuntuu nykyään viis veisaavan mallin töistä otettuaan näyttävän tatuoinnin kasvoihinsa. Nuori mies tatuoi poskeensa tekstin misunderstood, joka tarkoittaa väärinymmärrettyä. Nyt 20-vuotias Presley julkaisi itsestään kuvan, jossa nähtiin myös toinen kasvotatuointi.

Tuoreessa kuvassa nähdään, että miehen poskessa on tähti ja teksti LA. Kommenttikenttä täyttyi nopeasti huolestuneista ja kritisoivista kommenteista. Mies pyysi seuraajiaan kuitenkin rauhoittumaan, koska kyseessä oli vain filtteri. Filtteri on The Game -räppärin omasta tatuoinnista luotu kuva, joka tuotiin Daily Mail -sivuston mukaan sosiaaliseen median sovelluksiin filtteriksi viime vuonna.

https://www.instagram.com/p/B91IyUJgHGv/