Dakota Johnson esitteli upean kotinsa – kaunis talo metsän keskellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades of Grey -elokuvista. 30-vuotias nainen seurustelee tällä hetkellä Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa.

Nyt Dakota Johnson avasi ovensa ja esitteli hulppeaa kotiaan Architectural Digest -lehden toimittajille. YouTube-videolla päästään kierrokselle naisen ylelliseen metsän keskellä sijaitsevaan taloon. Koti on sisustettu kauniisti maanläheisillä väreillä ja upealla valaistuksella, joka tulvii olohuoneesta koko seinän kokoisista ikkunoista sisälle.

Dakota Johnsonin kotona nähdään paljon lämpimiä ruskean sävyjä ja keskiruskeita puukalusteita. Nainen on suosinut sisustuksessaan vanhoja ja käytettyjä huonekaluja. Kirjoja pullollaan olevat kirjahyllyt ja kauniit koriste-esineet viimeistelevät upean kodin, joka on samaan aikaan tyylikäs, boheemi ja kotoisa.