Ellen DeGeneres ei kestä toimettomuutta: ”Olisipa minullakin lapsia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ellen DeGeneres juontaa yhtä suosituimmista keskusteluohjelmista, jonka kuvaukset ovat pitkään pitäneet naisen hyvin kiireisenä. DeGeneres on tottunut siihen, että hän näkee päivittäin julkkisvieraitaan ja ison määrän hyväntuulista yleisöä. Nyt siihen on kuitenkin tullut äkillinen muutos, kun nainen on määrätty kotiin eristäytymään sosiaalisista tilanteista.

Ellen DeGeneres ei kestä toimettomuutta lainkaan. 62-vuotias juontaja julkaisi hänen Twitter-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten hän tekee videopuheluita tylsistyneenä tunnetuille ystävilleen. Ensimmäiseksi nainen soittaa Chrissy Teigenille ja John Legendille.

DeGeneres kyselee Chrissy Teigenin ja John Legendin kuulumisia. Pariskunta kertoo, että heillä on todella tylsää, mutta lasten elämöinti kuuluu kuitenkin videon taustalla. Juontajakin kertoo olevansa tylsistynyt, minkä vuoksi hän alkaa haaveilemaan jopa lapsista sen vuoksi, että saisi jotakin tekemistä kotona.