Perheen kanalasta löytyi käärme – urhea poika nappasi sen itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet piinaavat kanaloita ja onnistuvat saamaan saaliikseen niin munia, tipuja kuin täysikasvuisia kanojakin. Tällä kerralla videolla nähdään käärme, joka sai nuorelta pojalta kylmää kyytiä.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa käärme on löytynyt perheen kanalasta. Neuvokas poika on tehnyt ohueen köyteen silmukan ja päättänyt käyttää narua lassonaan. Äiti on kuvannut videolle kun poika on ryhtynyt ottamaan käärmettä kiinni.

Videolla nähdään miten taitavasti poika heittää silmukan käärmeen pään yli ja saa matelijasta otteen jo ensimmäisellä heittämällä. Videolla kuullaan äidin miettivän mitä poika seuraavaksi aikoo tehdä. Narun päässä hän saa luultavasti käärmeen kanalasta pois, mutta narun poistaminen käärmeen pään ympäriltä voikin olla hieman kinkkisempi juttu.