Pillifarkut katoavat katukuvasta – tilalle rennompi ja löysempi malli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti muuttuu ja uudistuu jatkuvasti. 90-luvun inspiroimat vaatteet ja tyyli ovat olleet jo pidemmän ajan trendikkäitä. Nyt näyttääkin siltä, että tiukat pillifarkut ovat katoamassa katukuvasta kokonaan pois.

Moni nainen on alkanut suosimaan tiukkojen farkkujen sijaan löysempiä ja korkeavyötäröisiä farkkumalleja, joissa on suorat tai jopa levenevät lahkeet. Cosmopolitan-lehden mukaan tämä on aiheuttanut sen, että myymälät pitävät valikoimassaan yhä vähemmän malleja pillifarkkujen osalta, koska ne eivät enää mene kaupaksi.

Kehitys farkkumyynnin osalta on menossa siihen suuntaan, että pillifarkut tulevat luultavasti lähiaikoina katoamaan lähes kokonaan katumuodista. Tilalla nähdään rentoja äitifarkkuja ja poikaystävämallisia leikkauksia naisille, jotka haluavat housuiltaan korkean vyötärön ja istuvan yläosan, mutta löysät ja laskeutuvat lahkeet.