Kristen Bell lahjoitti 150 000 dollaria kriisiapuun – lapsetkin tyhjensivät säästöpossujaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi monet ihmiset ovat ahdingossa ja joutuvat elämään hyvin niukasti. Näyttelijä Kristen Bell päätti tämän kriisin hetkellä lahjoittaa lasten nälänhätää helpottavaan järjestöön suuren summan rahaa.

Kristen Bell lahjoitti People-sivuston mukaan No Kid Hungry -järjestölle 150.000 dollaria. Hänen lapsensa olivat halunneet osallistua myös lahjoitukseen, mikä oli tehnyt äidin todella ylpeäksi. Kuusivuotias Lincoln ja viisivuotias Delta antoivat järjestölle kaikki heidän säästönsä.

Lapset olivat halunneet tyhjentää omat säästöpossunsa hyväntekeväisyydelle, jolla autetaan köyhyydessä ja nälässä eläviä lapsia. Säästöpossuista oli saatu yhteensä 7,96 dollaria, jonka perheenäiti oli hyvillä mielin lisännyt omaan pottiinsa mukaan. Näin ollen Bellin perheen lahjoittama summa nousi 150.007,96 dollariin.