Rita Wilson teki Spotify-soittolistan – Quarantunes nousi heti jättisuosioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvanäyttelijä Tom Hanks sairastui viime viikolla koronaan Australiassa uuden Elvis-elokuvan kuvauksissa. Hän sai tartunnan yhdessä Rita-vaimonsa kanssa. Tällä hetkellä Tom Hanks on eristyksissä ja päivittelee faneille kuulumisiaan sosiaalisen median kautta.

Rita Wilson on nyt päättänyt helpottaa muidenkin karanteenissa olevien koronaan sairastuneiden oloa musiikin kautta. Nainen on koonnut kasaan Spotify-soittolistan, jonka hän on nimennyt osuvasti nimellä Quarantunes.

Rita Wilson kyseli faneiltaan Twitterin kautta suosituksia siihen mitä he haluaisivat kuunnella tällä hetkellä. Nainen halusi kuulla toivomuksia etenkin heiltä, jotka sairastavat myös tällä hetkellä eivätkä saa liikkua kotoaan pois. Soittolista saavutti nopeasti suuren suosion, ja sillä onkin tällä hetkellä jo yli 25 000 seuraajaa.