Paris Hilton poseerasi korkeissa nahkasaappaissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on onnistunut vuodesta toiseen pitämään oman näyttävän tyylinsä. Tällä kerralla hän poseerasi Juicy-vaatemerkille kuvissa, jotka saavat monien leuat loksahtamaan ihmetyksestä auki.

Paris Hilton julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi seksikkäässä bodyssa ja korkeissa nahkasaappaissa. Valokuvaaja Brendan Forbesin ottamissa kuvissa 39-vuotias Hilton panee parastaan ja esittelee vartaloaan kaikista kuvakulmista kameralle.

Paris Hilton on jo aiemmin paljastanut esittäneensä tarkoituksella bimbon roolia Simple Life -realitysarjassaan. YouTubessa maaliskuussa julkaistavassa dokumentissa Hilton haluaa kuitenkin esitellä todellisen itsensä bisnesnaisena ja esiintyjänä. Hiltonin mukaan dokumentti on täysin erilainen kuin mitään mitä hän on koskaan aiemmin tehnyt.

View this post on Instagram

#JuicyBabe ⚡️⚡️👸🏼⚡️⚡️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on