Dua Lipa poseerasi poikaystävänsä kanssa – kasvonaamioista hauska lisä kuvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä on julkaisemassa uuden Future Nostalgia -nimisen albumin, jolta julkaistaan Break My Heart -niminen single 27. maaliskuuta.

Dua Lipa on julkaissut viime aikoina paljon kuvia hänen musiikkiinsa liittyen, mutta nyt laulaja päästi seuraajat näkemään hieman arkisempaa tyyliä häneltä. Tuoreessa Instagram-kuvassaan Dua Lipa poseeraa peilin kautta hänen poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa kylpyhuoneessa.

Dua Lipa näyttää kuvassa miten hän ja Anwar Hadid pitävät itsestään huolta. Pariskunta vietti sunnuntaita rennosti kasvonaamioiden merkeissä. Hauskassa kuvassa kummankin iho on voiteiden peitossa. Taannoin laulaja esitteli uuden vaaleamman hiustyylinsä, josta naista ei ollut tunnistaa. Nyt hän näyttää kuitenkin luopuneen tyylistä, jossa etuhiukset on kammattu otsalle.

View this post on Instagram

self care sundays ok

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on