Mäyräkoira innostui liikaa omistajien karanteenista – venäytti häntänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka karanteeniin joutuminen on harvojen ihmisten mieleen, voi siitä olla iloa tietyille kodin asukkaille. Lemmikit ovat innoissaan omistajien pysytellessä koko päivän niiden seurassa.

Iso-Britannian Essexissä asuva Emma Smith on perheineen alkanut työslentelemään kotoa käsin koronaepidemian vuoksi. Hänen mäyräkoiransa Rolo on ollut asiasta innoissaan. Taannoin Emma kuitenkin huomasi, ettei koira enää heiluttanut häntäänsä ja vei sen eläinlääkärille.

Kävi ilmi, että koira oli heiluttanut häntäänsä aivan liikaa ja päätynyt venäyttämään sen. Emman ja Rolon onneksi koiran pitäisi kuitenkin parantua vammastaan viikon sisällä ja pystyä jälleen pian heiluttamaan häntäänsä normaaliin tapaan. Rasitusvamma ei myöskään Emman mukaan vaikuta haittaavan elämäänsä rakastavan Rolon arkea.