Mitä ihmettä? Kakadukin hamstrasi vessapaperia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut lemmikkilinnut osaavat olla todella äänekkäitä ja oppivat toistamaan ihmisiltä kuulemiaan sanoja, lauseita ja vaikkapa laulumelodioita. Nyt videolla nähdään eräs kakadu, joka on oppinut myös hamstraamaan samalla tavalla kuin ihmiset.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään valkoinen kakadu, jonka imitointitaidot ovat täysin omaa luokkaansa. Kakadu on nähtävästi huomannut ihmisten tämänhetkisen huolen siitä riittääkö heillä vessapaperi mikäli he joutuvat jäämään kotiinsa. Näin ollen lemmikkilintu on alkanut auttamaan omia omistajiaan ja pitänyt huolen siitä, että heillekin saakka riittää paperia.

Hauskalla videolla kakadu nostelee yksi kerrallaan pieniä vessapaperirullia ostoskärryynsä. Lopulta linnun pikkuruiset ostoskärryt ovatkin jo pullollaan vessapaperia, minkä jälkeen kakadun omistaja käskee lemmikkiään vielä työntämään ostoskärryjään. Kakadun meno on hieman holtitonta ja lopulta lintu päätyykin törmäämään ostoskärryjensä kanssa hyllykköön.