Orlando Bloom ja Katy Perry joutuvat siirtämään häänsä – syynä tietenkin koronavirus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Orlando Bloom ja poptähti Katy Perry menivät noin vuosi sitten kihloihin. Pariskunta on suunnitellut menevänsä lähiaikoina Japanissa naimisiin, mutta nyt heidän on täytynyt siirtää kaikkia hääsuunnitelmiaan.

Katy Perry ja Orlando Bloom olivat Daily Mail -lehden mukaan suunnitelleet menevänsä naimisiin Japanissa. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi he ovat kuitenkin nyt joutuneet laittamaan suunnitelmansa jäihin ja siirtämään häänsä hamaan tulevaisuuteen ainakin siinä tapauksessa, että tähdet mielivät saada häävieraita tai matkustaa juhlien puitteissa.

Katy Perry ja Orlando Bloom eivät ole ainoita tähtiä, jotka ovat joutuneet muuttamaan merkittävien juhlien päivämääriä koronaviruksen vuoksi. Myös näyttelijä Emma Stone ja hänen miehensä Dave McCary joutuivat siirtämään häidensä päivämäärää.