Bella Hadid yläosattomissa – riisui paitansa herkutellakseen kunnolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on jo alkuvuonna ollut hyvin kiireinen Pariisin muotiviikkojen toimesta. Kaunotar harkitsi jopa muuttamista Pariisiin ja kaupungista oman asunnon ostamista, koska hän vietti siellä niin paljon aikaa. Taannoin Hadid todettiin maailman kauneimmaksi naiseksi kasvonpiirteiden perusteella, koska hän vastaa julkkisnaisista eniten miesten keskimääräistä kauneusihannetta.

View this post on Instagram

Me and my burrito telling you to stay inside! not only for the sake of just yourself but also for literally the entire world and all of the people that you love ..❤️ Its crazy because all we have to do is work together to slow down this virus and people are still having trouble understanding that.. don’t be selfish! meditate ! hang out with your dog/cat/fish! they are probably super excited to have your attention for 24 hours out of the day..!! learn how to knit ! tie die some socks ! write a poem to your mom ! I guess tiktok if that’s what you’re into ! find out your rising sign ! then learn about it ! and become ! a better person! anyways … last thing …not new news but… wash those damn hands people! to the people who are still working and the ones who can’t … I love you and i am thinking about you !..❤️

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Nyt 23-vuotias kaunotar on julkaissut kuvan, jossa hän herkuttelee kotonaan burritolla. Hänen asunsa sen sijaan kiinnittää kovasti huomiota, sillä supermalli on riisunut koko yläosansa eväshetkeä varten. Kuvansa yhteydessä Hadid ihmettelee avoimesti miten jotkut voivat olla edelleen niin ajattelemattomia, että vaarantavat muiden ihmisten hengen poistumalla kotoaan.

Bella Hadid nähtiin taannoin seksikkäissä kuvissa, joissa mallilla oli yllään mustat lateksihanskat, lateksinen kaulapanta ja kapea kaistale lateksia myös rintojen peitteenä. Bella Hadid on saanut paljon suitsutusta kuvien myötä seuraajiltaan, jotka pitävät naista jumalaisen kauniina ja kommentoivat hänen vartalonsa hipovan täydellisyyttä.