Danielle Knudson halusi huomion hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson. Mallikaunotar on parhaillaan koronakaranteenissa ja viihtyy koronaan alusvaatteisillaan ja tiirailee naapureita kiikareillaan.

Nyt Danielle on julkaissut verkossa rohkean kuvan, jossa hänen paljaat pakaransa nähdään lähikuvassa. Katso kuva tästä. Kuvan julkaisemisella on myös hyvä syy, koska takapuoli on vain huomion herättäjänä. Varsinaisessa viestissä Knudson kehottaa kaikkia pysymään kotona, vaikka olisit nuori ja hyväkuntoinen. Hekin ovat vakava riski kanssaihmisten terveydelle. Kotona pysyminen antaa tosielämän supersankareille mahdollisuuden parantaa koronaan sairastuneita.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.