Kourtney Kardashian paljasti miksi jätti hittisarjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian yllätti aiemmin Kardashianit-realitysarjan fanit ilmoittamalla, että hän jää heidän elämäänsä tiiviisti seuraavasta ohjelmasta pois. Hän ei enää jaksanut arjen pyörittämistä kolmen lapsen kanssa ja ohjelman kuvauksia samaan aikaan. Nyt Kourtney on kommentoinut päätöstään lähteä sarjasta.

Kourtney Kardashian kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänestä tuntui kuin hän olisi ollut loputtomassa oravanpyörässä. Hän teki paljon töitä, mutta yritti samaan aikaan priorisoida aikaansa lastensa kanssa. Silti hän ei ikinä ehtinyt auttamaan lapsia kotiläksyissä tai päässyt heidän harrastuksiinsa. 40-vuotias kolmen lapsen äiti koki, että asioiden oli muututtava.

Nainen jättäytyi 18. tuotantokaudella pois Kardashianit-televisiosarjasta, koska hän ei enää jaksanut osallistua kuvauksiin. Nyt hän kuitenkin kokee löytäneensä paremman tasapainon perheen ja työn kesken, ja on palaamassa vähitellen omilla ehdoillaan mukaan sarjan kuvauksiin. Perhe on alkamassa kuvaamaan 19. tuotantokauttaan, jolla Kourtney nähdään jälleen mukana.