Isä ajeli partansa – vauva ei pitänyt uudesta tyylistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on levinnyt paljon huvittavia videoita, joilla nähdään lasten reaktiot heidän vanhempiensa muuttuneisiin tyyleihin. Eniten pikkulapset ja vauvat näyttävät säikähtävän vanhempiaan mikäli he leikkaavat hiuksiaan tai isät ajelevat partansa pois.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten suloinen tyttövauva pelästyy isäänsä, joka on ajellut tumman partansa ja viiksensä pois. Tyttö on tottunut näkemään isän kasvot partakarvojen peitossa, minkä vuoksi hän säikähtää ja hieman vierastaa isäänsä nähdessään hänet ilman tuttua partaa.

Perheenisä joutuu työnsä puolesta pitämään välillä hengityssuojaa kasvoillaan, minkä vuoksi hänen tulee toisinaan leikata parta, että suoja istuu kasvoille paremmin. Tämä sai kuitenkin perheen pienimmän nyt hyvin surulliseksi kun hän ei enää ollut tunnistaa isäänsä merkittävän tyylimuutoksen vuoksi.