Jenni Vartiaisen terveiset New Yorkista – halusi välittää kiitokset töitä tekeville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen menestyneimpien naisartistien joukkoon lukeutuva Jenni Vartiainen asuu tällä hetkellä viime vuoden lopulla syntyneen lapsensa ja miehensä kanssa New Yorkissa. Nyt nainen halusi lähettää sieltä terveiset Suomeen.

Jenni Vartiainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä hän ilmaisi olevansa huolissaan siitä miten Suomessa pärjätään. Laulaja kertoi seuraavansa Suomen tilannetta hyvin tiiviisti. Hän ja hänen tuttunsa ovat tällä hetkellä vapaaehtoisessa karanteenissa. ”Härdelli kaupungissa on hellittänyt”, Vartiainen kommentoi kuvatekstissään.

Juuri 37-vuotissyntymäpäiviään viettänyt artisti halusi kuvan yhteydessä välittää kiitokset häntä muistaneille ihmisille ja heille, jotka tällä hetkellä tekevät töitä yhteiskunnan pyörittämiseksi.

– Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat. Saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen ja puhtaat pinnat. Ja teille, jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä, Vartiainen kirjoittaa.

View this post on Instagram

Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin. Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä. Ihanaa että ihmiset keksii jatkuvasti tapoja tuoda iloa myös tänne kotisohville! Pidetään itsemme ja toisemme turvassa. Paljon rakkautta täältä kaikille🙏🏻❤️

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on