Nainen värjää ihonsa pysyvästi siniseksi – haluaa näyttää avaruusoliolta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Englantilainen Lhouraii Li tuli tunnetuksi seitsemän vuotta sitten ihmis-Barbiena. Nyt hän on vaihtanut ulkonäkönsä tyyliä entistäkin kuvitteellisempaan suuntaan. Hän on nykyään suuri avaruusolentojen fani ja haaveilee sinisestä ihosta pysyvästi.

Nainen on yrittänyt etsiä keinoa muuttaakseen ihonsa pysyvästi sinisenväriseksi. Hän ei ole joka päivä sininen, koska ihon maalaaminen on suuritöinen urakka. Lhouraiin mukaan kauneus on aidoimmillaan sitä, että ihminen saa näyttää juuri sellaiselta kuin haluaa välittämättä muiden mielipiteistä.

Erikoisen ulkonäön ylläpitäminen on eräänlaista roolileikkiä. Lhouraii tekee sen kuitenkin itsensä vuoksi, koska ei juurikaan käy yleisillä paikoilla. Hän kärsii agorafobiasta, mutta yrittää pikkuhiljaa selättää pelon. Hänen mukaansa ihmiset ovat nykypäivänä hyväksyväisempiä sen suhteen, miltä toinen ihminen näyttää.