Rita Ora on bikinimallien kuuminta A-sarjaa – kuvat kiteyttävät miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora suunnitteli äskettäin logon, jonka avulla hän haluaa muistuttaa ihmisiä tekemään oman osansa koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Ora on tuonut myyntiin vaatteita, joihin on painettu hänen suunnittelemansa logo. Myynnissä on muun muassa lyhythihaisia paitoja ja huppareita.

Nyt Rita poseeraa ilman itse suunnittelemaansa paitaa, sillä hänellä on yllään bikinit. Kuvien perusteella ei jää epäselvyyttä siitä, etteikö Rita Oran tulisi laajentaa toimintaansa pikaisesti bikinimallin uralle. Hänen vartalollaan kysyntää varmasti olisi.

Idea logoon ja paitoihin syntyi tähdeltä itseltään. Hän halusi auttaa, minkä vuoksi hän oli ottanut yhteyttä United Nations Fundation -järjestöön ja ideoinut heidän kanssaan hänelle sopivimman keinon. Kaikki vaatemyynnillä saadut tuotot menevät COVID-19 Solidarity Response Fund -rahastoon, jolla tuetaan koronaviruksen vastaan taistelemista.