Idols-tähti äärimmäisellä dieetillä – sinnittelee 800 kilokalorilla päivässä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen kantrilaulaja Carrie Underwood tuli suurelle kansainväliselle yleisölle aikoinaan tutuksi American Idol -kilpailun voittajana ohjelman neljännellä tuotantokaudella. Nainen tekee edelleen menestyksekästä uraa laulajana, minkä lisäksi hän on myös kirjoittanut hyvinvointikirjan.

Carrie Underwood julkaisi juuri kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kertovan kirjan, joka kantaa nimeä Find Your Path. Nainen itse on kertonut joutuneensa etsimään omaa tietään löytääkseen hänelle sopivan kultaisen keskitien ruokavalion ja liikunnan suhteen.

Laulaja kertoi Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän alkoi tarkkailemaan syömisiään sen jälkeen kun fanit olivat kommentoineet hänen lihomistaan. Nainen lisäsi liikuntaa vähitellen päiviinsä ja samaan aikaan vähensi syömisiään. Lopulta Underwood liikkui todella paljon, mutta salli itselleen vain noin 800 kilokaloria päivässä.

Laulaja laihtui, mutta hän ei voinut enää hyvin. Hän ei jaksanut, minkä lisäksi tähti tunsi olonsa heikoksi. Carrie Underwood ei koe, että hän olisi sairastunut syömishäiriöön. Hän ei vain löytänyt itselleen sopivaa tasapainoa ruokavalion ja liikkumisen suhteen, koska kukaan ei neuvonut häntä. Sen vuoksi hän haluaakin nyt omalla kirjallaan neuvoa muita ihmisiä, jotka kamppailevat painonsa kanssa eivätkä ole löytää tasapainoa.