John Legend kopioi Mariah Careyn videon – jakoi huvittavan lopputuloksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

John Legend on suosittu laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan hänen samettisen pehmeästä äänestään ja upeista laulunkirjoitustaidoistaan. Pianolla itseään säestävän miehen uusimpien hittien joukkoon lukeutuu muun muassa rakkausballadi All of Me, joka on saanut jo yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.

Miehen tuorein julkaisu on 10. tammikuuta ilmestynyt kappale Conversations in the Dark. Kappaletta mainostaakseen 41-vuotias John Legend julkaisi huvittavan lyhyen Insagram-videon, jossa hän matkii Mariah Careyn marraskuussa tekemää julkaisua.

Mariah Carey julkaisi marraskuun alussa hauskan videon, jossa hän muistuttaa ihmisiä joulun lähestymisestä ja hänen suositusta joululaulustaan. Nyt John Legend teki samanlaisen videon, mutta hänen puhelimessaan alkaakin soimaan yllättäin hänen tuorein sinkkujulkaisunsa.

View this post on Instagram

Am I doing this right, Queen @mariahcarey?

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

View this post on Instagram

Breaking news ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on