Kauneuskirurgi paljasti: Näin Kim Kardashiania on leikelty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheestä jokainen kaunotar on vuosien varrella muuttunut ulkonäöltään melko paljon. Naiset näyttävät hyvin erilaisilta nyt kuin kymmenen vuotta sitten. Tällä kerralla tarkastelun alla on Kim Kardashian.

Plastiikkakirurgi Anthony Youn on nyt paljastanut omalla Instagram-kanavallaan mitä hän uskoo Kim Kardashianin tehneen kauneuskirurgisten operaatioiden saralla kasvoilleen. Kardashianin ulkonäkö on muuttunut melko paljon 15 vuoden aikana mikä käy videolta hyvin ilmi.

Kim Kardashian ei ole ikinä myöntänyt tehneensä mitään kasvoilleen. Alan ammattilainen näkee kuitenkin niin suuria muutoksia, että hän uskoo huomaavansa useammankin operaation kuvien perusteella. Youn on sitä mieltä, että naisen nenä on leikattu, leukaa muotoiltu ja täytettä laitettu muun muassa huuliin, poskipäihin ja silmien alle.