Courtney Stodden puuhasteli bikineissä – viinipullolle vaahtokylpy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden on jo 25-vuotias, mutta teinivaimon maine seuraa häntä edelleen. Mallina ja televisiopersoonana tunnettu tähti nimittäin meni 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Stodden erosi hiljattain virallisesti Hutchisonista.

View this post on Instagram

Give your wine a bath #corona #virus #becareful

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney Stodden ja Doug Hutchison ilmoittivat eroavansa jo tammikuussa 2017. Avioero astui kuitenkin virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020. Nyt Courtney on poseerannut näyttävästi vaaleanpunaisissa bikineissä ja toisessa kuvassa ryhtynyt pesemään viinipulloa lavuaarissa. Syy pesulle oli se, että Stodden oli tilannut viinipullon kotiinsa ja halusi varmistua, ettei siinä ole koronavirusta.