Brooklyn Beckham ei saa palata Englantiin – Victoria ikävöi perheestä erossa olevaa poikaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham täytti juuri 21 vuotta. Nyt poika on joutunut Yhdysvaltoihin palattuaan eroon perheestään, koska perhe ei voi matkustaa katsomaan poikaansa eikä Brooklyn saa lentää takaisin Englantiin.

Brooklyn Beckhamin syntymäpäiviä juhlittiin näyttävästi Englannissa Cotswoldissa. Juhlien jälkeen Brooklyn oli lentänyt Yhdysvaltoihin tyttöystävänsä Nicola Peltzin kanssa. Lähtiessään perheensä luota Brooklyn ei kuitenkaan voinut vielä tietää, että hän ei saakaan palata enää takaisin.

Victoria Beckham on ollut Daily Mail -lehden mukaan hyvin surullinen siitä, että he eivät pysty perheenä olemaan nyt toistensa tukena koronaviruksen aikana. Äiti ei tiedä koska hän näkee seuraavan kerran poikaansa, koska tällä hetkellä ihmisiä kehotetaan jyrkästi pysymään kotonaan.