Gisele Bündchenin tanssi villisti juotuaan tequilaa – kivulias seuraus aamulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen on tehnyt todella vaikuttavan uran mallina. Tähti on kävellyt jo noin 500 muotinäytöksessä ja poseerannut lukuisia kertoja eri lehtien kansissa. Nyt nainen nähdään hauskassa haastattelussa, jossa kysymykset poksahtelevat esiin ilmapallojen sisältä.

Gisele Bündchen vastasi Marie Claire -lehden haastattelussa kysymyksiin, joissa udeltiin lähes mitä tahansa aina naisen musiikkimausta suosikkiruokiin saakka. Malli paljasti haastattelussa muun muassa sen, että hänen ystävänsä pitävät hänen antamia neuvojaan niin suuressa arvossa, että he ovat alkaneet kutsumaan Bündcheniä elämäntaidon valmentajaksi.

Gisele Bündchen kertoi pitävänsä Dua Lipan musiikista. Nainen paljasti myös riehaantuvansa aina tanssilattialla sen jälkeen kun hän on juonut tequilaa. Malli kertoi myös itsestään yllättävänä faktana sen, että hän on hyvin näppärä käsistään ja rakastaa korjata aina kaikkea. Hän ruuvaa, liimaa ja korjaa esimerkiksi polkupyörien rikki menneet kumit.