Nainen soitti samanaikaisesti kahta nokkahuilua – soittimet nenässään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nokkahuilun soittaminen ei herätä monissa ala-asteen musiikkitunneilla soittimeen tutustuneissa lämpimiä muistoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö soitinta voisi käyttää myös luovilla ja hauskoilla tavoilla.

Haruka-niminen japanilaisopiskelija esittelee viraalina levinneellä videollaan huikeaa taitoa. Hän osaa soittaa kahta nokkahuilua samanaikaisesti. Haruka onnistui tempauksessa käyttämällä soittimia nenällään, yksi nokkahuilu kummassakin sieraimessaan.

Erityisen suorituksesta tekee se, että opiskelija onnistuu soittamaan kummallakin nokkahuilulla SMAP-yhtyeen saman kappaleen erillisiä melodioita. Soranews24-sivuston mukaan Haruka kertoo oppineensa taidon tehdessään hegitysharjoituksia koulunsa uintikerhon jäsenenä.