Kristin Cavallari leikki tortillalätyillä – fanit närkästyivät ruoan haaskaamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kristin Cavallari on eristäytyneenä ollessaan yrittänyt keksiä perheensä kanssa hauskaa tekemistä kotona. Nainen oli keksinyt hauskan leikin, jossa tortillalättyjä tuli ottaa kiinni pään päällä pidetyllä lasiastialla. Tempusta haastavan tekee se, että tortilla tulee heittää ilmaan jalkaan asetetulla räpylällä lattialta.

Kuvaajan ja naisen omaksikin yllätykseksi Kristin Cavallari onnistuu kuitenkin jo ensimmäisellä yrittämällä. Hauska video on saanut faneissa sekä huvittuneita että kritisoivia reaktioita aikaan. Monia tuntuu ärsyttävän se, että nainen leikkii ruoalla. Tortillaletut ovat kommentoijien mukaan monista kaupoista olleet loppu, minkä vuoksi heidän mielestään oli ikävää nähdä nainen leikkimässä lattialle asetetulla ruoalla.

Kristin Cavallari tunnetaan alun perin The Hills -sarjasta, jossa hänellä oli jatkuvasti riitaa realitysarjan toisen päähenkilön Lauren Conradin kanssa. Nykyään naisella on oma hänen perheeseensä keskittynyt televisiosarja Very Cavallari, jossa seurataan Kristin Cavallarin elämää perheenäitinä, bisnesnaisena ja ystävänä.