Upea bikinikaunotar! Täydellinen nainen poseerasi 30- ja 40-vuotiaana – ikä on vain numero

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Melissa Gorga tunnetaan New Jerseyn täydelliset naiset -sarjasta. Nainen täytti juuri 41 vuotta, minkä kunniaksi hän päätti julkaista itsestään sosiaalisessa mediassa näyttävät bikinikuvat.

Melissa Gorga todistaa upeasti kuviensa avulla sen, että ikä todellakin on vain numero. Nainen on asettanut kuvapareiksi kaksi otosta, joista vasemman puoleisessa nainen on 30-vuotiaana ja oikean puoleisessa 40-vuotiaana. Moni on pitänyt jälkimmäistä kuvaa kauniimpana kuin kuvaa, jossa tähti oli kymmenen vuotta nuorempi.

Kaunotar kehottaa seuraajiaan olemaan huolehtimatta ikääntymisestä. ”Te tulette vain paranemaan vuosien myötä. Etenkin sisäpuolelta”, Gorga huomauttaa. Hän pyytää naisia olemaan pelkäämättä ja nauttimaan joka hetkestä. Gorgan fanit ovat kommentoineet innoissaan kuvia ja olleet yhtä mieltä siitä, että Melissa Gorga on nyt vähintäänkin yhtä upea ellei jopa upeampi kuin kymmenen vuotta sitten.