Taylor Swift hemmottelee poikaystäväänsä – tekee hänelle ruokaa ja rakkauslauluja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten uuden Lover-nimeä kantavan albuminsa julkaissut Taylor Swift on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. Hän kuitenkin vaalii yhteistä aikaansa oman poikaystävänsä Joe Alwynin kanssa ja nauttii etenkin miehen yllättämisestä.

Taylor Swift alkoi seurustelemaan komean brittinäyttelijän Joe Alwynin kanssa kaksi vuotta sitten. 30-vuotias poptähti nauttii etenkin siitä, kun hän saa yllättää miehen herkullisella kotiruoalla. Nainen nauttii ruoanlaitosta ja loihtii miehelle Life & Style -lehden mukaan brittiläisiä klassikkoherkkuja.

Ruoanlaittamisen lisäksi Joe Alwyn on myös innostanut naista tekemään rakkauslauluja. Joe Alwyn on toiminut tähden muusana iloisemmille rakkauslauluille hänen uudella albumillaan. Miestä ei haittaa tarjota Taylor Swiftille kirjoittamisen aiheita vaan pikemminkin pitää siitä, että Swift käyttää heidän suhdettaan toisinaan omana inspiraationaan kappaleiden aiheita miettiessään.