Meghan ja Harry ärähtivät Trumpille: ”Emme ole pyytäneet apua Yhdysvalloilta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump twiittasi äsken, että hänen johtamansa valtio ei aio maksaa Kaliforniaan muuttaneelle Sussexin herttuaparille avustusta turvallisuusjärjestelyihin liittyen. Meghanin ja Harryn tiedottaja on vastannut presidentille virallisesti.

Tiedotteessa sanotaan, että Sussexin herttuapari ei ole ollut pyytämässä valtionapua turvallisuuskustannuksiinsa. Heidän on ollut alunperin tarkoitus maksaa itse omat kulunsa. Meghan ja Harry vastaavat omista kustannuksistaan yksityisin järjestelyin, CNN raportoi.

Kuninkaallisista velvotteista ja oikeuksista luopuneet Harry ja Meghan muuttivat Kanadasta Yhdysvaltojen Los Angelesiin. He aikovat jatkaa hyväntekeväisyyttä, mutta haluavat myös toimia vapaammin liike-elämässä. Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät saa Yhdistyneen kuningaskunnan hovin taloudellista tukea.