Myös R. Kelly haluaa pois vankilasta – pelkää koronavirusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista seksuaalirikoksista syylliseksi todettu R. Kelly on pyytänyt päästä vapaaksi vankilasta. Syynä on pelko koronavirukseen sairaustumisesta.

R. Kellyn asianajaja Steve Greenbergin mukaan 53-vuotias artisti kuuluu Covid-19 -taudin riskiryhmään ikänsä ansiosta. Lisäksi hän oli taannoin leikkauksessa tyrän vuoksi. R. Kelly on parhaillaan vangittuna Chicagon Metropolitan Correctional Center -vankilassa.

R&B-laulajan täytyisi Page Six -sivuston mukaan saada hyväksyntä sekä newyorkilaiselta tuomari Ann Donnelyltä että chicagolaiselta tuomari Harry Leinenweberiltä päästäkseen pois vankilasta koronan varjolla. R. Kellyyn kohdistui taannoin uusia syytöksiä, joiden mukaan hän oli muun muassa tartuttanut herpseksen alaikäiselle uhrille New Yorkissa.