Teksasilainen burleskitaiteilija: ”Seksikkyydessä ei ole painorajaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasin Austinissa asuva burleskitaiteilija Wendy Sanders on voittanut paikallisen Austin Chronicle -lehden lukijaäänestyksen neljä kertaa. Pluskokoinen nainen tietää, että osaa paljon ja jopa enemmän kuin monet muut saman alan taiteilijat. Hän korostaa omaa seksikkyyttään itsevarmuudella.

Ginger Snaps -nimellä esiintyvä punapää esiintyy työkseen seksikkäästi. Hän on ottanut esiintymisnumeroihinsa mukaan sirkuselementtejä, kuten akrobatiaa. Ihmiset ovat kauhistelleet, kuinka tukeva nainen uskaltaa moista.

– Jos joku sanoo minulle, että en pysty tekemään jotain, pystyn siihen todennäköisesti silti. Ihmiset sanovat ylipainoisille, että he eivät saa tehdä esimerkiksi akrobatiaa koska ovat lihavia, mutta samaan aikaan he käskevät heitä kuntoilemaan, itsevarma 38-vuotias napauttaa.