Facebook kehittää koronavirus-reaktionappia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin reaktionappien määrä saattaa lähitulevaisuudessa kasvaa uudella tulokkaalla. Yhteisöpalvelun on paljastettu kehittelevän ajankohtaissta tapaa reagoida julkaisuihin.

Koronavirusaiheinen reaktionappi muistuttaa perinteistä sydäntä. Sen huomasi lukuisia someominaisuuksia ennen niiden virallista julkistusta löytänyt sovellustutkija Jane Manchun Wong. Facebook on Mashable-sivuston mukaan vahvistanut kehittelevänsä uutta reaktionappia.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko koronavirus-reaktionappi eroamaan merkittävästi muista Facebookin reaktioista. Reaktionapit ilmestyivät Facebookiin vuonna 2015. Niiden ansiosta käyttäjät voivat vastata toistensa julkaisuihin muutenkin kuin kommentoimalla tai vain peukuttamalla.