Tästä kaikki puhuvat: Tiger King -sarjasta jättimäinen Netflix-hitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus ei yllättäen enää olekaan ainoa sosiaalisessa mediassa kiivasta keskustelua herättänyt aihe. Viikonlopun aikana polttavaksi puheenaiheeksi on noussut Netflixin Tiger King -dokumenttisarja.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes seuraa yhdysvaltalaisia eksoottisten kissaeläinten omistajia. Suurimmassa roolissa on jo ulkoisella olemuksellaan huomiota herättävä ja parhaillaan vankeusrangaistusta suorittava Joe Exotic, joka tunnetaan kissapetojensa lisäksi aseharrastajana ja countrymuusikkona.

Todellisuuden tarua ihmeellisemmäksi todistavasta seitsenosaisesta true crime -dokumentista ei käänteitä puutu, ja katsojille tarjoillaankin sopivassa suhteessa sekä koomisia että karmivia tilanteita. Sarja olikin sunnuntaina 29. Netflixin katsotuin nimike Yhdysvalloissa. Suomessakin se on parhaillaan katsotuimpien nimikkeiden kolmannella sijalla.