Perheenisä ei saanut kotona hetken rauhaa – kantoi lapset kaappiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä etenkin perheellisten ihmisten hermot voivat olla koetuksella, kun kaikki joutuvat viettämään aikaa hyvin tiiviisti kotonaan neljän seinän sisällä. Nyt huvittavalla videolla nähdään miten eräs perheenisä ratkaisi tilanteen, jossa hänelle ei suotu hetken rauhaa.

YouTube-videolla nähdään miten isälle ei suoda kotona rauhaa tehdä töitään tai katsoa televisiota. Perheenisä päättää ratkaista epämiellyttävät ja turhauttavat tilanteet parhaaksi katsomallaan tavalla ja sulloa lapsensa yksi kerrallaan kaappiin. Lopulta mies siirtää vielä sohvan komeron oven eteen, että lapset eivät pääse sieltä omin avuin ulos.

Tällä hetkellä sekä lasten että vanhempien mielenterveyden säästymisen vuoksi kaikkien kannattaa sopia keskenään säännöt, joita kotona noudatetaan. Kaikki tarvitsevat toisinaan hetken rauhaa etenkin silloin jos vanhemmat yrittävät saada vielä töitäänkin tehtyä etänä. Rauhattomia tilanteita ei välttämättä kannata ratkaista videon osoittamalla tavalla.