Anastasia Karanikolaoun bikinikuvat leviävät somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Upea kaunotar Anastasia Karanikolaou on sosiaalisessa mediassa todella seurattu hänen upeiden kuviensa ja kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Nyt nainen on saanut entistä enemmän mediahuomiota alettuaan kaveeraamaan realitytähti Kylie Jennerin kanssa.

Anastasia Karanikolaou ja Kylie Jenner lomailivat hetki sitten yhdessä Bahamalla. Tällä hetkellä nainen voi kuitenkin vain haaveilla hiekkarannoista harjoittaessaan sosiaalista eristäytymistä kotonaan. Nainen julkaisikin näyttäviä bikinikuvia potiessaan asunnossaan matkakuumetta.

Näyttävissä kuvissa Karanikolaou esittelee hänen tiimalasivartaloaan pikkuisissa bikineissä. Nainen poseeraa hiekkarannalla punaisissa narubikineissä, minkä jälkeen hän on pulahtanut vielä mereen vilvoittelemaan. Ystävät ovatkin kommentoineet kuvaan, että naisten täytyy tehdä yhdessä uusi matka, jolla he voivat palkita itseään koronaviruspandemian ollessa ohi.

View this post on Instagram

wishin i was here rn ❤️

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on