Naiset leikkaavat TikTok-videoilla hiuksiaan – tällä trendillä on riskinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu TikTok-sovellus on pullollaan hauskoja tanssivideoita. Nyt sovelluksessa on alkanut näkymään myös erilaisia haasteita ja trendeiksi nousevia kauneusniksejä, joita useat ihmiset kokeilevat perässä.

TikTokissa on nyt alkanut kasvattamaan suosiotaan videot, joilla näyttävän kauniit nuoret naiset leikkaavat omia hiuksiaan. Hiusten leikkaaminen näyttää helpolta ja lopputuloksesta tulee aina pienellä vaivalla uskomattoman onnistunut. Etenkin etuhiuksien leikkaamisessa on kuitenkin riskinsä.

Nyt huvittvalla videolla nähdään vieretysten suosiota saanut video, jossa nainen leikkaa itselleen kauniit etuhiukset hyvin helpon näköisesti. Ensimmäisellä videolla nähdään kuitenkin toinen tapaus, joka osoittaa, että hiusten leikkaaminen kotona voi mennä myös hyvin nopeasti pieleen.