Sepi ”Armotonta menoa” Kumpulainen julkaisi uuden kappaleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Armotonta menoa -jättihitistään alunperin tunnetuksi tullut laulaja Sepi Kumpulainen on täällä taas. Kumpulaisen uusi Vittumainen mies -single julkaistiin tänään 3. huhtikuuta. Biisillä ovat vierailemassa Rotsi & Jyrä.

Sepi Kumpulainen tunnetaan myös nimellä Kalevankadun laulava talonmies. Hän on kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja. 90-luvun alussa julkaistu debyyttisingle Armotonta menoa ja samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen.

Muita tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi Mä oon mahtava mies, Kännykkämies ja Esko Aho on ihan laho. Voit kuunnella Kumpulaisen uuden kappaleen tästä linkistä tai alla olevasta soittimesta.