Silikonilla pumpattu gootti-Barbie karanteenissa – juhlii nyt omassa baarissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty kuvailee olevansa luksustyylinen bimbo, joka rakastaa rokkia ja rouheaa elämäntyyliä. Nainen on varustautunut koronakaranteeniin tavallista paremmin, sillä hänen kotoaan löytyy oma baari tarjoiluineen.

Jättisuurilla rinnoilla varustettu Kitty nauttii juhlimisesta. Hän on julkaissut Instagramiin uhkeita otoksia, joista yksi esittelee lauantai-illan tunnelmia. Nainen siemailee drinkkiä antavan kaula-aukon kera.

Hän on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. 46-vuotias nainen kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Pääasia on, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen.