Steve-O vieraili Gordon Ramsayn keittiössä – kaatoi chilikastiketta silmään

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkiskokki Gordon Ramsaylla on nykyään Youtubessa oma Scrambled-sarja, jossa hän valmistaa munakasta muiden tähtien kanssa. Sarjan tuoreessa jaksossa vieraili Jackass-tähti Steve-O arvattavissa olevin seurauksin.

Ramsay ja Steve-O valmistivat keittiössä omelettia Yhdysvaltojen lounaisosien tyyliin. Jo ennen varsinaista ruoanlaittoa Jackass-tähti alkoi tasapainottelemaan keittiöveistä nenänsä päällä. Hän totesi epäuskoiselle Ramsaylle harrastavansa hölmöilyä nykyään vain entistä enemmän.

Todellinen Jackass-hetki tapahtuu videolla kohdasta 11:30 eteenpäin. Steve-O nimittäin päätyi kaatamaan oman merkkinsä tulista chilikastiketta suoraan silmäänsä.

– Luulin sinun pilailevan kunnes näin koko v*tun pullollisen menevän silmääsi, Gordon Ramstay totesi.