YouTube-tähti herutteli bikineissä – suositteli miehille masturbointia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tana Mongeau on suosittu YouTube-tähti, jonka kanavalla hän kertoo erikoisia tapahtumia ja tarinoita hänen elämästään. Naista on moneen otteeseen väitetty valehtelijaksi videoidensa perusteella, mutta edelleen hänen elämänsä näyttää kiinnostavan miljoonia ihmisiä.

Nyt Tana Mongeau julkaisi hänen Instagram-kanavallaan seksikkäitä bikinikuvia. Nainen oli katolla ottamassa aurinkoa ja päätti samalla kuvata itseään seuraajiensa iloksi. ”Nyt voitte katsoa kuvia ja vetää käteen pysyessänne kotonanne”, räväkkä sometähti kehottaa.

Lukuisista somekohuista tunnetut Youtube-tähdet Jake Paul ja Tana Mongeau menivät viime vuonna kihloihin. Kihlauksen huhuttiin olevan pelkkä julkisuustempaus, mutta pariskunnan lempi näyttäisi kuitenkin edelleen leiskuvan hyvin vahvasti.