Khloe Kardashian karanteenissa Tristan Thompsonin kanssa – yrittävät toista lasta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson ovat päätyneet saman katon alle viettämään karanteeniaikaa koronavirusepidemiassa. Pariskunnan True-tytär lienee innoissaan, sillä pari ei ole asunut yhdessä yli vuoteen.

Khloe Kardashian ja Tristan Thompson erosivat toistuvan uskottomuuden vuoksi. Khloe on kuitenkin monta kertaa kertonut antaneensa anteeksi lapsensa isälle. Nyt hän on ilmeisesti antanut niin perusteellisesti anteeksi, että pari käyttäytyy kuin seurustelisivat jälleen keskenään.

On myös huhuttu, että Khloe haaveilee pikkusisaruksesta Truelle, joten mikäpä olisi parasta puuhaa eristyksissä kuin lapsenteon harjoitteleminen. Molemmat ovat kuitenkin vakuutelleet julkisuudessa olevansa ainoastaan hyvissä väleissä toimiva vanhempia tyttärelleen. Lähipiiristä on kuitenkin kerrottu muuta, Us Weeklyn mukaan.